Lichaamsgymnastiek aan de oevers van de Leie (Taï-Chi-Chuan)

Aan de rand van de Leie kunt u deelnemen aan lichaamsgymnastiek in een oase van natuur. Geïnspireerd door Taï-Chi-Chuan, zullen deze u welzijn en plezier brengen op inspirerende plaatsen die speciaal voor de gelegenheid zijn uitgekozen.

Tai Chi Chuan en de voordelen voor lichaam en geest

Tai Chi Chuan is een van de 5 takken van de traditionele Chinese geneeskunde. Kom en ontwikkel zowel uw flexibiliteit als uw coördinatie en communiceer in het algemeen uw dynamiek en enthousiasme in het hart van de natuur.

 

Lys sans Frontières heeft over uw welzijn nagedacht en nodigt u uit om wat tijd voor uzelf te nemen. Kom je batterijen opladen tijdens een Tai Chi Chuan- sessie van 2 uur aan de oevers van de Leie.

 

Thierry Laurent Kun begeleidt u tijdens de sessies om uw stress te beheersen en rust te vinden.

 

In het programma:

  • Initiatie tot Qi Gong
  • Taoïstische oefeningen
  • Tai Chi
  • Initiatie tot meditatie
  • Energie-initiatie

 

Op de zeer landelijke site van het oude Guarbecque-waterstation met een ontspannend panorama langs het kanaal, neem even de tijd voor jezelf!

 

Als je wilt, kun je de sessie afsluiten met een natuurwandeling langs het kanaal van Aire naar La Bassée.

Bruikbare informatie

Tijd: 10.00 uur / 12.00 uur (aankomst 15 minuten voor aanvang sessie)

 

Duur: 2 uur

 

Prijs: 15 € (maximaal 12 personen per sessie volgens de geldende sanitaire omstandigheden)

 

Mee te nemen uitrusting: grondzeil, plaid of deken, water, masker

 

Data: zaterdag 15 mei, zaterdag 12 juni, zaterdag 10 juli, zaterdag 7 augustus

 

Locatie: Old Guarbecque waterstation, Unnamed Road, 62330 Guarbecque

Lys Sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

test

Fiefs

Avis aux amateurs de tourisme vert ! A environ 1 heure de Lille, entre Béthune et la côte d’Opale, l’écolodge « Argent » des Vertes Collines et du Ternois ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Vert » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Rouge » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

Sailly-sur-la-Lys

Envie de vous ressourcer au cœur d’un environnement préservé au bord de l’eau, à moins de 2h30 de Paris ? Vous allez adorer l’écolodge de Sailly-sur-La-Lys ...

De website van Blik op de Gouden Rivier maakt gebruik van cookies om het aantal bezoekers op te volgen, om de inhoud aan te passen aan uw behoeften en om de informatie op uw voorkeur af te stemmen. Door verder op deze website te surfen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

-