Elektrische NéoLys-boot ̶1̶5̶€̶

U hebt deze unieke vorm van waterpret in Hauts-de-France nog niet uitgetest? Zet dan maar gauw uw kapiteinspet op en maak kennis met de NéoLys, een unieke boot die u zonder vaarbewijs kan besturen door middel van een joystick! Beleef de natuur ten volle op een unieke en ecologische manier aan boord van deze 100% elektrische boot! Lys sans Frontières lanceerde dit leuke en unieke toeristische product als eerste in Frankrijk. Iedereen kan trouwens met de NéoLys meevaren. Wacht dan ook niet langer en zet koers naar de gouden rivier voor een ontspannen tochtje met vrienden en familie te midden van de natuur. Een onvergetelijke ervaring!

Een noviteit 2018:

Tijdens de zomer krijgt u de gelegenheid om naar de Gouden Rivier te gaan! Als je de ziel van een kapitein voelt, betreedt de NeoLys de Leie! Eerste boot geleverd op de zeshoek, deze 100% ecologische boot wordt bestuurd zonder een vergunning om u de mogelijkheid te bieden om op de Leie te varen op een innovatieve en ecologische manier.

Technische kenmerken van de boot:

OXOON NEO, gedoopt Néolys, is een aantrekkelijke boot! Met zijn unieke vorm, zonwering en eigentijds design wekt dit unieke nautische vaartuig vanaf het eerste gezicht nieuwsgierigheid en belangstelling.


Afmetingen - motorgewicht: lengte = 2,55 m, breedte = 2,15 m, hoogte met zonnescherm = 1,45 m. De elektrische versie is een noviteit in 2018 en de NeoLys is de eerste in het grootstedelijke Frankrijk.

De elektromotor van 3 kW (48-V borstelloos driefasig bord met Nissan AESC-technologie lithiumbatterijen) en de geïntegreerde waterdichte lader maken het tot een innovatieve en krachtige elektrische boot die de nieuwste technologieën van de 21ste eeuw bevat.

Constructie: Made in France (LTS-bedrijf in Mazères-Frankrijk), het is samengesteld uit composietmaterialen (glasvezelversterkte polyesterhars - RTM-technologie). Sommige metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.

Gezelligheid: de ruime bank biedt plaats aan drie volwassenen naast elkaar voor een speelse vrijetijdservaring die is aangepast aan de rivier en de zee.

Veiligheid: deze boot heeft een grote stabiliteit. Geen uitstekend deel of propeller toegankelijk. De NeoLys heeft een snelheid beperkt tot 7 km / uur. Intuïtieve joystickbediening (met veiligheidssignalering aan de pols) biedt perfecte precisie en reactievermogen. Deze boot is gehomologeerd in categorie D voor 3 passagiers.

Opening te huur:

De Néolys is elke middag te huur, van maandag tot zondag, van 14:00 tot 18:00 uur vanaf de pleisterplaats Saint-Venant (bereikbaar via de straat 8 - 62 mei 350 SINT-VENANT), en tot 2 september 2018.

 

Van 6 tot 14 juli :

Bij de aanlegplaats in Saint-Venant (F)

 

Van 15 tot 23 juli :

Bij het Bassin des Quatre Faces in Aire-sur-La-Lys (F)

 

Van 24 juli tot 1 augustus :

Bij de Base nautique in Beuvry (F)

 

Van 2 tot 10 augustus :

Bij de aanlegplaats in Merville (F)

 

Van 11 tot 20 augustus :

Bij de aanlegplaats in Sailly-sur-la-Lys (F)

 

Van 21 augustus tot 2 september :

Bij Quai Verboekhoven in Waasten (B)

Algemene voorwaarden:

Boek direct uw online tijdslot (zie het tabblad "Online kalender") of direct ter plaatse en zonder voorafgaande reservering bij de stop van de rivier Saint-Venant.
Voor online gemaakte reserveringen moet u 15 minuten vóór de huurperiode aankomen.
Bij verlies van sleutel of andere uitrusting van de boot wordt € 50 in rekening gebracht.

Speciale voorwaarden:

NeoLys is geschikt voor maximaal drie volwassenen (of twee volwassenen en twee kinderen) op de bank, voor een maximumgewicht van 250 kg. Het piloten is mogelijk vanaf 16 jaar oud.

In geval van slecht weer, zal de huur worden geannuleerd (mogelijkheid tot uitstel).

Lys Sans Frontières

test

Fiefs

Avis aux amateurs de tourisme vert ! A environ 1 heure de Lille, entre Béthune et la côte d’Opale, l’écolodge « Argent » des Vertes Collines et du Ternois ...

Mont-Bernanchon

Bienvenue au cœur des Hauts-de-France ! A moins d’1 heure de Lille et à 10 minutes au nord de Béthune, l’écolodge Orion, à Mont-Bernanchon, est un ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Noir » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

Sailly-sur-la-Lys

Envie de vous ressourcer au cœur d’un environnement préservé au bord de l’eau, à moins de 2h30 de Paris ? Vous allez adorer l’écolodge de Sailly-sur-La-Lys ...


Notice: Undefined index: featuredactivity in /var/www/clients/client1/web12/web/lsf/public/application/views/Load/component/featuredactivity.php on line 19

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/clients/client1/web12/web/lsf/public/application/views/Load/component/featuredactivity.php on line 19

*: Minimumprijs per volwassene

De website van Blik op de Gouden Rivier maakt gebruik van cookies om het aantal bezoekers op te volgen, om de inhoud aan te passen aan uw behoeften en om de informatie op uw voorkeur af te stemmen. Door verder op deze website te surfen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

-