Ongewoon verblijf in Ecolodge in de Pays de l'Allœu

Zin om even te herbronnen langs de waterkant op minder dan 2u30 rijden van Parijs? Zak dan af naar de ecolodge van Sailly-sur-la-Lys in de Pays de l’Allœu! U kan deze groepsgîte voor een zacht prijsje huren voor een weekendje weg of een weekje vakantie met vrienden en familie. De gîte geeft uit op de Leie waardoor u dan ook volledig tot rust komt! Van hieruit kan u met de Leie als leidraad de regio Hauts-de-France ten volle beleven. Deze ecolodge in een betoverend kader leent zich ook uitstekend voor het ontdekken van musea en tal van andere activiteiten!
Download de verkoopvoorwaarden

Uw accommodatie:

Ecolodge logement insolite nord

De trekkershut is ook toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. U vindt er 2 dubbele bedden terug, m.a.w. 4 slaapplaatsen, een keukenhoekje, meubilair en een terrasje met tuinmeubilair.

Beschrijving : Inventaris

 • Eettafel
 • Stoelen / krukjes / bank: 4 zitplaatsen
 • 2 bedden met bedsprei: 2 x 140 x 220
 • 4 kussens
 • Verwarming : elektrisch
 • Inductiekookplaat : 2 kookzones
 • Keukentoestellen : koffiezetapparaat, microgolfoven
 • Borden en bestek : 8 personen
 • Spoelbak : in het sanitaire blok
 • Koelkast
 • Vuilbakje
 • Schoonmaakbenodigdheden : emmer, dweil, vloertrekker
 • Jerrycan
 • Afwaskom
 • Voorschriften en prijslijst (in frame)

 

Geen WIFI-netwerk beschikbaar
Verboden te roken in de trekkershut

Vrije toegang tot de sanitaire voorzieningen op het terrein :
U beschikt over eigen sanitaire voorzieningen onmiddellijk naast uw trekkershut (wc, douche, wastafel).

Het model van de hut is op palen, met toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit. De hut heeft ook een terras met een tuintafel en 4 fauteuils.

De reservering:

Wanneer zijn de trekkershutten beschikbaar ?

De ecolodge is het hele jaar te huur.

Praktische informatie

Uw verhuur kan tot 30 nachten duren, of 1 maand, per boeking en per persoon. Dit moet ten minste 48 uur van tevoren worden gedaan op de website om te worden gevalideerd.

 • Aankomst is tussen 16:00 en 20:00 uur.
 • De start moet vóór het middaguur effectief zijn.

 

Neem contact op met de Mevr. Aline Lefebvre, beheerder van de site, op het nummer 06 08 05 82 27, om af te spreken wanneer u elkaar treft aan de trekkershut gelegen in de rue Clos Prévoté in Sailly-sur-la-Lys (3 parkeerplaatsen, o.a. 1 parkeerplaats voor mensen met beperkte mobiliteit). Hoe komt u er? Draai op de rue de la Lys rechts in langs de parking van de Carrefour Contact, rij rechtdoor totdat u aan een kleine parking komt op een twintigtal meter van uw verblijfplaats.

Verplichtingen

Bij aankomst is een aanbetaling van 36 € (cheque of contant) vereist. Dit bedrag wordt aan het einde van het verblijf gerestitueerd, mits er geen materiële schade of ander ongemak wordt geconstateerd.

Een identiteitskaart (of een kopie) is vereist in ruil voor de sleutels van de cabine en de toiletten. Dit bedrag wordt bij vertrek gerestitueerd.

Met betrekking tot de verzekering van dit kort verblijf, wordt u gevraagd om de "vakantieverzekering" te rechtvaardigen die is gespecificeerd in uw jaarcontract.

U wordt gevraagd om uw ecolodge in dezelfde staat van reinheid te maken als u deze bij aankomst aantrof. In geval van een defect, wordt een extra € 36 in rekening gebracht voor de gedeeltelijke of volledige schoonmaak van uw accommodatie.

Voor hygiëne, buurt en veiligheid zijn huisdieren niet toegestaan ​​in de accommodatie.

Een tevredenheidsvragenlijst die u krijgt als u aankomt, wordt aan de manager gegeven als u vertrekt.

Activiteiten ter plaatse:

Air de jeux Sailly sur la lys

De site

De trekkershut bevindt zich op wandelafstand van verschillende handelszaken en de aanmeerplaats. De hut is geschikt voor rolstoelgebruikers, voor personen alleen, in gezinsverband of met vrienden. Kortom, voor iedereen die op zoek is naar een charmant verblijf in de Leievallei. Uw hut is slechts een steenworp verwijderd van de oevers van de Leie en ligt volop in het groen. Ideaal dus voor een aangename nachtrust. U beschikt er over een eigen sanitaire ruimte op de site, waar u alle comfort zult aantreffen en uw materiaal in alle veiligheid kunt opbergen.

De activiteiten

Speelpleinen voor de kleinsten, een mountainbiketerrein, een gezondheidsparcours voor volwassenen en vogelkijkhutten op de oevers staan garant voor de nodige activiteit en ontspanning. De oevers van de Leie vormen de ideale locatie voor vissers.

 

Hébergement sur Sailly sur la lys tourisme nord

Om te ontdekken

Wilt u het rijke erfgoed van de gemeente beter leren kennen? Volg dan de 13 toeristische informatieborden die de rode draad vormen van de sfeervolle wandelling « Musee dans la ville ». Tijdens uw tocht maakt u kennis met het verleden van de industriële, religieuze en architecturale monumenten.

De jachthaven van Sailly-sur-La-Lys, de Saint-Vaast kerk en het huis van de provoost, het oudste gebouw van de gemeente (1296) en het oude sluiswachtershuis van Bac-Saint-Maur zijn een bezoekje meer dan waard.

 • De wandelvereniging van Allœu heeft 4 korte wandelingen van 4 tot 9 km uitgewerkt om u de stad te laten ontdekken.
 • Het « Circuit des chapelles » van ongeveer 20km, voert u door de stad, langs kapelletjes, kerken en militaire begraafplaatsen. (U vindt de beschrijving terug op www.sailly.info onder de rubriek « Découvrir Sailly »).

 

De ecolodge is verbonden met het knooppuntennetwerk Leievallei & Frans-Vlaamse Heuvels (kaart te koop in de shop - 7 euro)

Praktische informatie en aanvullende diensten:

Huren van bedlinnen en handdoeken


Wenst u zelf geen bedlinnen mee te nemen, dan kan u dit ter plaatse huren voor 1 of twee bedden.
Tarief: 12 euro/bed
Het pakket bevat per bed:

 • een laken,
 • een hoeslaken,
 • twee kussenslopen.


 
Wenst u zelf geen handdoeken mee te nemen, dan kan u dit ter plaatse huren voor 1, 2, 3 of 4 personen.
Tarief: 4 euro/persoon
Het pakket bevat per persoon:

 • een kleine handdoek
 • een grote badhanddoek.

 

Schoonmaakkosten

Wenst u de eindschoonmaak van uw trekkershut aan ons over te laten ? Vink dan een eindschoonmaakforfait aan als supplement bij uw onlinereservatie. Tarief: 25 euro.  

Praktische informatie

Contact opnemen met de manager van de ecolodge van Sailly-sur-la-Lys:

Tel. 06 08 05 82 27

Informatie en boeking: Association Lys sans Frontières

Tel. 03 28 44 02 06

De ecolodges in video


De Greeters zijn inwoners van de Leiestreek die toeristen begeleiden (maximaal 6 personen) op basis van een vrijwillige verbintenis. Ze laten toeristen de bekende hoeken en de minder bekende hoeken van hun gemeente zien en vertellen verhalen om te leven. Het eigen verhaal van de Greeter staat centraal in de verhalende reis.

Greeters zijn geen concurrenten van de bestaande gidsen maar ambassadeurs van hun territorium.

Je groet in Sailly-sur-la-Lys: Gilbert Dassonneville / 06 10 05 13 86

Boek je gratis rit!

Lys Sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

test

Izegem

Van 15 mei t.e.m. juni op woe van 15u tot 18u30, op za van 14u tot 17u45 en op zo van 10u tot 13u. Elke dag open in juli en augustus van 14u tot 19u45 en van...

Gand

Zelf aan het roer staan van een ruime luxe sloep met vrienden, familie of collega’s? Leie Yachting biedt je deze mogelijkheid. Na een korte uitleg kan je ...

Courtrai

Het zwembad Lago Kortrijk Weide bevat naast een groot indoor gedeelte ook een all weather verwarmd buitenbad. Je kan er het hele jaar door baantjes trekken t...

La Gorgue

U hebt deze unieke vorm van waterpret in Hauts-de-France nog niet uitgetest? Zet dan maar gauw uw kapiteinspet op en maak kennis met de NéoLys, een unieke ...

*: Minimumprijs per volwassene