Bootverhuur - De Bootjes van Gent - Rederij Dewaele

België > Vlaanderen > Gand

Bootverhuur - De Bootjes van Gent - Rederij Dewaele

Bij De Bootjes van Gent - Rederij Dewaele ben je aan het juiste adres voor een tocht doorheen het historische centrum van Gent. Je maakt er kennis met geschiedenis van de stad en wie dit wenst kan de rondvaart combineren met een hapje en een drankje. Kies uit het ruime aanbod en ontdek Gent vanop het water.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen