Bootverhuur - De Gentenaer

België > Vlaanderen > Gand

Bootverhuur - De Gentenaer

Verwen jezelf, je familie of vrienden met een leuke rondvaart in het centrum van Gent. Ontdek wat de stad je te bieden heeft tijdens een aperitieftocht, culinaire tocht of een zoektocht op de Gentse binnenwateren. Wie wenst kan de fluisterboot afhuren en in alle rust genieten met een hapje en een drankje.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen