Kano- en kajakverhuur - Dakanook

België > Vlaanderen > Gand

Kano- en kajakverhuur - Dakanook

Dakanook biedt originele Canadese kano’s aan die makkelijk en comfortabel te varen zijn, de perfecte manier om de Leiearmen te ontdekken. De grote kano's bieden ruim plaats aan gezinnen met jonge kinderen en blijven makkelijk te varen. Vertrekken doe je vanuit een historisch waardevolle plaats in de dorpskern van Drongen. Reserveren is aangeraden.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen