Kano- en kajakverhuur - Kajak Company

België > Vlaanderen > Gand

Kano- en kajakverhuur - Kajak Company

Kajakken met je gezin, met vrienden, de familie, als teambuilding met het werk of als sportdag met de klas te Gent (historisch centrum) of de schilderachtige Leie op richting Drongen, Sint-Martens-Latem tot in Deinze. Bij ons kan je het hele jaar door kajaks en kano's huren, zowel per persoon als voor grote groepen. Begeleiding is ook mogelijk.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen