Zwemzone Gavermeer

België > Vlaanderen > Harelbeke

Zwemzone Gavermeer

Gelegen in het Provinciedomein De Gavers in Harelbeke. Elke dag van 11u tot 19u in juli en augustus. Op warme en zonnige dagen en enkel in aanwezigheid van redders in april, mei, juni, september en oktober: woe van 14 tot 19u, za en zo van 11u tot 19u.

Gegevens

Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke – +32 56 23 40 10 - www.west-vlaanderen.be/gavers

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen