Bootverhuur - SA-VA ship rental

België > Vlaanderen > Menin

Bootverhuur - SA-VA ship rental

Als je op zoek bent naar een unieke plek voor familiale of zakelijke vieringen, dan ben je bij SA-VA Ship Rental aan het juiste adres. De 'Mimino' boot biedt een aangenaam tijdverdrijf aan boord. De boot werd begin 2018 nog gerenoveerd en heeft een capaciteit van 150 passagiers. De eetkamer biedt plaats aan 90 personen. Aperitief voor 120 passagiers. De boot beschikt over 150 zitplaatsen.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen