Elektrische fietsverhuur (VAE) in Fiefs

Frankrijk > Hauts-de-France > Fiefs

Elektrische fietsverhuur (VAE) in Fiefs

Twee elektrisch ondersteunde fietsen (EVA) worden gehuurd op de sites van de Ecolodges de la Lys: Fiefs en Mont-Bernenchon. U kunt een of twee fietsen huren om vrij te wandelen of een fietstocht door de regio te volgen.

Je elektrische fiets

Twee fietsen met elektrische assistentie ( VAE ) worden gehuurd op de site van Fiefs . Rij een halve dag of een dag door de Green Hills .

VAE heeft de "basisuitrusting" van elke fiets . Voor elke Pedelec is deze beschikbaar: antidiefstal, zadeltas (met reparatieset - minipomp, bandenlichter, patches), mand, zichtvest (of geel vest), helm voor volwassenen / kind, 1 babyzitje ( extra kosten € 2) en 1 kinderzitje (extra € 2).

Met een batterij heeft de VAE een bereik van 60 tot 80 km. Natuurlijk zullen verschillende factoren deze autonomiecapaciteit beïnvloeden en met name: het gebruik van de assistentie, het gewicht van de gebruiker, het hoogteverschil, het terrein, de wind, de geleverde trapkracht, de buitentemperatuur ... De batterij heeft ook een slot: het is daarom mogelijk om de batterij op de fiets te laten en veilig te houden, behalve in extreme hitte (de batterij mag niet te lang aan de zon worden blootgesteld).

Er is ook een LCD-display geïnstalleerd: hiermee kunt u het ondersteuningsniveau wijzigen en het resterende batterijniveau en het aantal kilometers volgen.

Les VAE sont ouverts à la location toute l’année, pour une journée.

 

En pratique

Votre location s'effectue sur une journée (8h). Tout retard sur l’horaire entraînera des pénalités forfaitaires. La réservation en ligne doit être réalisée 24h à l’avance sur le site internet de "Cap sur la rivière d'or !" pour être validée. Vous pouvez également louer les VAE directement sur place, auprès de la Mairie de Fiefs, Monsieur le Maire René Choquet (+33 (0)6 22 68 79 98). Modes de paiement : CB (uniquement en ligne), chèque, espèces.

 

A compter de la réservation validée (réception par mail), il vous faudra contacter par téléphone la Mairie de Fiefs (Monsieur le Maire René Choquet au +33 (0)6 22 68 79 98) afin de convenir précisément de l’horaire de récupération des VAE.

 

Obligatoire

A votre arrivée, il vous sera demandé :

 

  • une carte d’identité ;
  • un dépôt de garantie (ou caution) ;
  • de remplir et signer un contrat de location de VAE et ses conditions générales.

 

Il vous est demandé de rendre, lors de la restitution, votre VAE dans le même état que vous l’avez récupéré. En cas de manquement, une grille tarifaire présente dans les conditions générales de location précise les montants des dégradations, et qui pourront être retenus sur votre caution.

VAE zijn het hele jaar te huur , voor halve dagen of dagen.

 

In de praktijk

Uw huur kan worden gedaan voor een halve dag (4 uur) of een dag (8 uur). Elke vertraging in het schema zal resulteren in vaste straffen. Online boeking moet meer dan 48 uur van tevoren op de website van Lys sans Frontières worden gemaakt om te worden gevalideerd. U kunt de VAE ook ter plaatse huren bij de burgemeester van Fiefs , René Choquet (06 22 68 79 98). Betalingsmethoden: CB (alleen online), cheque, contant.

Vanaf de reservering gevalideerd door Lys sans Frontières , moet u telefonisch contact opnemen met de serviceprovider (René Choquet, 06 22 68 79 98) om precies overeenstemming te bereiken over het herstelschema van de Pedelecs.

 

verplicht

Bij aankomst wordt u gevraagd:

een identiteitskaart,
een aanbetaling (of aanbetaling),
een Pedelec-huurovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden invullen en ondertekenen.

U wordt gevraagd om tijdens de terugkeer uw VAE terug te brengen in dezelfde staat die u hebt hersteld. In geval van verzuim geeft een tariefschema in de algemene huurvoorwaarden de bedragen van de schade aan en kan deze op uw aanbetaling worden ingehouden.

De Duitse V1-lanceerbasis van de Tweede Wereldoorlog. Het was de oorzaak van de vernietiging van de stad en haar erfgoed , omdat de lanceerbasis de focus was van geallieerde bommenwerpers in 1944.

De Church of Fiefs is de eerste Ternois-kerk die na de tweede oorlog werd herbouwd (1956-1977). Gefinancierd door de oorlogsschade, vervangt het het gebouw verwoest tijdens het bombardement van 1944, het is gelegen op een nieuwe locatie in het centrum van het dorp en voorafgegaan door een groot parvis, opgeheven boven de weg.

De voormalige provoost, nu gerehabiliteerd in " La Meridienne Verte ". Het dorp Fiefs wordt inderdaad doorkruist door de groene meridiaan, een denkbeeldige lijn die Frankrijk van noord naar zuid door Parijs doorkruist.

In de omgeving kunt u ook het kasteel van Fontaine de Boulans en de Sainte Berthe-kerk uit de 19e eeuw ontdekken.

Aarzel niet om naar Heuchin te gaan om de Saint Martin-kerk te bezoeken, een van de meest opmerkelijke monumenten van Romaanse architectuur van Ternois, en op de grens tussen Heuchin en Prédefin, kunt u oude gebouwen uit de tweede oorlog ontdekken wereld, en die voormalige kazerne van een Duits kamp zijn.

 

Cyclotouristische circuits

Het circuit van de kastelen : 41 km, 3:10 (gemiddelde tijd zonder hulp), hoogte 30 tot 180, plaats van vertrek naar Heuchin (Grote Markt).

Beschikbaarheidskalender (Klik op een datum hieronder om de plaatsen te krijgen)

Beschikbaar
Niet beschikbaar

Beschikbare slots

U moet hierboven op de gewenste datum klikken om de beschikbare plaatsen te krijgen.

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen