roeiboot

Frankrijk > Hauts-de-France > Merville

roeiboot

Ontsnap met familie of vrienden tijdens wateractiviteiten op de Bourre. Profiteer van dit moment van ontspanning boven het water om te ontsnappen naar de Leievallei. Afhankelijk van uw wensen, ontdekt u de charmes van het platteland en de meanders van de Bourre genaamd "de crombions" door landelijke en landelijke landschappen.

Peddel op het geluid van kabbelend water!

Ontdek de Bourre, een rustig beekje in een landelijk landschap, ideaal om volop van de natuur te genieten en er even helemaal tussenuit te wandelen. La Bourre slingert zich een weg door de natuur en biedt u een schouwspel van majestueuze treurwilgen, geelbloemige waterlelies, knotwilgen... Misschien komt u met het geluk waterhoentjes en eenden tegen die niet erg schuw zijn met hun jongen. De dappersten trekken naar het platteland en de paarden zullen je voorbij zien gaan en de reigers zullen over je vaartuig vliegen, tenzij ze ervoor hebben gekozen om rechtop te staan als een standbeeld aan de rand van de kust.

De COSPC biedt u dit jaar nieuwe features om optimaal te profiteren van de nautische activiteiten. Kano's en staande peddels hebben zich aangesloten bij de waterfietsen en vélonautique.

Waterfietsen en vélonautique zijn 30 minuten gratis.
Kano's en stand-up paddle zijn gratis te huur tegen de volgende prijs: € 8/1 uur of € 15/2 uur

Wanneer ? Van woensdagmiddag t/m zondagmiddag t/m 22 augustus van 14.00 tot 18.00 uur.

Waar ? Verzamelen bij het ponton langs de Bourre, Boulevard du Maréchal Foch, 59660 MERVILLE (achter het dorpshuis Francis Bouquet)

Ook ter plaatse: elektrische boottocht van een uur met loods op reservering (zie paragraaf "cruise met loods op de Bourre")

  • Voor het lenen of huren van apparatuur is een identiteitsbewijs vereist.

 

  • Deze nautische activiteiten kunnen vrij worden beoefend voor iedereen vanaf 13 jaar of minderjarigen van minimaal 1.30 meter. Onder deze leeftijd en grootte moet het kind worden vergezeld door een volwassene en valt hij onder zijn verantwoordelijkheid.

 

  • Bij alle activiteiten is het dragen van een reddingsvest verplicht. Gesloten schoenen essentieel.

 

  • Het dragen van een masker is verplicht. Hydro-alcoholische gel ter plaatse en gezondheidsmaatregelen getroffen.

 

  • Gebruikers van waterfietsen of waterfietsen moeten in de daarvoor bestemde ruimte blijven, voor andere activiteiten wordt een toeslag voorzien om de afstand te beperken volgens de huurperiode.

 

  • Zwemmen is verboden.

 

  • Verfrissingsbar ter plaatse.

 

  • Deze activiteiten zijn flexibel afhankelijk van de weersomstandigheden en/of in geval van overmacht.

Beschikbaarheidskalender (Klik op een datum hieronder om de plaatsen te krijgen)

Beschikbaar
Niet beschikbaar

Beschikbare slots

U moet hierboven op de gewenste datum klikken om de beschikbare plaatsen te krijgen.

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen