Elektrisch ondersteunde fietsverhuur (VAE) in Sailly-sur-la-Lys

Frankrijk > Hauts-de-France > Sailly-sur-la-Lys

Elektrisch ondersteunde fietsverhuur (VAE) in Sailly-sur-la-Lys

Twee elektrische hulpfietsen (VAE) zijn te huur op de locaties van Ecolodges de la Lys: Fiefs en Sailly-sur-la-Lys. U kunt een of twee fietsen huren om vrij te wandelen of een fietstourcircuit in de regio te volgen.

Votre vélo à assistance électrique

Twee elektrische hulpfietsen (VAE) zijn te huur op de site Sailly-sur-la-Lys . Rij een dag door het Pays de l'Allœu en Vlaanderen .

De Pedelecs hebben de "basisuitrusting" van elke fiets. Voor elke VAE wordt deze beschikbaar gesteld: antidiefstalapparaat, zadeltas (met reparatieset - minipomp, bandenwisselaar, patches), mand, zichtvest (of geel vest), helm voor volwassenen / kind, 1 babyzitje ( supplement € 2) en 1 kinderzitje (supplement € 2).

Met een batterij hebben de elektrische fietsen een bereik van 60 tot 80 km. Natuurlijk zullen verschillende factoren deze capaciteit voor autonomie beïnvloeden en in het bijzonder: het gebruik van de assistentie, het gewicht van de gebruiker, de hoogte, het terrein, de wind, de geleverde trapkracht, de buitentemperatuur ... De batterij heeft ook een slot: het is daarom mogelijk om de batterij op de fiets en in veiligheid te laten, behalve in extreme hitte (de batterij mag niet te lang aan de zon worden blootgesteld).

Er is ook een LCD-display geïnstalleerd: hiermee kunt u het ondersteuningsniveau wijzigen en het resterende batterijniveau en het aantal afgelegde kilometers weten.

De elektrische fietsen zijn het hele jaar door te huur , voor één dag.

 

In de praktijk

Uw huur is voor één dag (8 uur). Elke vertraging in het schema zal resulteren in forfaitaire boetes. De online reservering moet meer dan 48 uur van tevoren worden gemaakt op de website van "Cap sur la rivière d'or!" worden gevalideerd. U kunt de VAE ook rechtstreeks ter plaatse huren bij de burgemeester van Lys sans Frontières , Kimberley (06 08 05 82 27). Betalingsmethoden: Creditcard (alleen online), cheque, contant.

Vanaf de reservering die is gevalideerd door Lys sans Frontières , moet u telefonisch contact opnemen met de serviceprovider (Lys sans Frontières, 06 08 05 82 27) om het herstelplan voor Pedelecs nauwkeurig af te spreken.

 

verplicht

Bij aankomst wordt u gevraagd:

een identiteitskaart,
een borg (of borg),
om een VAE-huurcontract en de algemene voorwaarden te voltooien en te ondertekenen.

U wordt gevraagd om uw VAE te retourneren wanneer u deze in dezelfde staat retourneert als waarin u hem heeft opgehaald. In geval van verzuim geeft een prijslijst in de algemene huurvoorwaarden de bedragen van de schade aan, en die op uw aanbetaling kunnen worden ingehouden.

Om het erfgoed van de stad te ontdekken, kunt u volgen de dertien informatieborden om u beloopbaarheid die deel uitmaken van de draad van een rit genaamd "Museum in de stad" met betrekking tot de geschiedenis van de industriële monumenten, religieuze en architectonische.

De nautische halte in Sailly-sur-la-Lys , de kerk Saint-Vaast en het huis dat bekend staat als "La Prévôté", het oudste gebouw in de stad (1296) en het voormalige sluiswachtershuis in Bac Saint-Maur zijn de moeite waard omweg.

Fietstoerisme circuits

  • circuit van kapellen van bijna 20 km doorkruist de hele stad om kapellen, kerken en militaire begraafplaatsen te ontdekken (circuits beschikbaar op de site www.sailly.info ).

Beschikbaarheidskalender (Klik op een datum hieronder om de plaatsen te krijgen)

Beschikbaar
Niet beschikbaar

Beschikbare slots

U moet hierboven op de gewenste datum klikken om de beschikbare plaatsen te krijgen.

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen