Bootverhuur - Varen met DJ Joeri

België > Vlaanderen > Courtrai

Bootverhuur - Varen met DJ Joeri

Varen met DJ Joeri? Dat kan! Ideaal ter gelegenheid van jullie jubilee, verjaardag, trouwfeest of zelfs communie. Een origineel cadeau geven? Unieke foto’s? Boek snel een boottochtje met DJ Joeri & vaar mee langs de mooiste plekjes van de Leie in de omgeving van Kortrijk. Onze boot is volledig uitgerust volgens de wettelijke vereisten qua veiligheid en comfort. De boot beschikt over een krachtige 130 pk binnenboordmotor en haalt 65 km/u, fun absoluut gegarandeerd. Alsook bieden we watersportmogelijkheden aan zoals waterskiën of een band achter onze boot. Naast onze standaard formules is alles mogelijk op maat!

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen