Bootverhuur - Minerva Boat Company

België > Vlaanderen > Gand

Bootverhuur - Minerva Boat Company

Vaar zelf met je vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. Je vaart er in alle rust langsheen de schildersdorpen Sint-Martens-Latem en Deurle. De boten zijn eenvoudig te bedienen, ervaring of vaarbrevet is niet vereist. Dagelijks kunnen ook cabrio boten en luxe sloepen het historische centrum van Gent verkennen.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen