Bootverhuur - Benelux rederij

België > Vlaanderen > Gand

Bootverhuur - Benelux rederij

Benelux Rederij biedt verschillende boottochten over de Oude Leie aan voor een ontspannend dagje uit met je gezin, vrienden, familie of vereniging. Stap in en geniet van de pittoreske dorpjes en natuurlandschappen die zachtjes voorbij passeren. Een ideale manier om vanop het water te ontdekken dat alles net dat ietsje anders is vanop een boot.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen