Bootverhuur - Cevina

België > Vlaanderen > Gand

Bootverhuur - Cevina

Heb je iets te vieren of wil je jouw collega’s, vrienden of familie verrassen met een origineel cadeau? Dan ben je aan het juiste adres. Huur dit luxe motorjacht en beleef de unieke ervaring van een privé-cruise op de binnenwateren zoals de Leie. Voor 2 tot maximum 10 personen kunnen wij een aantrekkelijk aanbod doen. Er zijn diverse mogelijkheden aan boord zoals drankjes, hapjes en maaltijden. Aanmeren bij een van de vele restaurants langs de Leie is ook mogelijk.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen