Bootverhuur - Gent Watertoerist

België > Vlaanderen > Gand

Bootverhuur - Gent Watertoerist

Op zoek naar een leuk dagje uit in Gent? Rederij Gent Watertoerist laat je de stad ontdekken op een speelse manier. Combineer een leerrijke rondvaart met een heuse zoek- of fietstocht. Wie het liever wat rustiger aanpakt, kan kiezen uit de verschillende culinaire formules. Tijdens de Gentse Feesten of het Lichtfestival zijn ook exclusieve tochten mogelijk.

Gegevens

Toerisme Leiestreek

Toerisme Leiestreek werd opgericht op 5/9/2000 en verenigt 27 Leiestreekgemeenten rond een aantal gemeenschappelijke doelstellingen: - werken rond toeristisch-recreatieve beleidsplanning - verbeteren van de toeristisch-recreatieve structuur - promoten van de Leiestreek als toeristisch-recreatieve regio. De vijf belangrijkste verhaallijnen zijn ‘creatieve hotspots’, ‘verfrissende momenten’, ‘verrassend dichtbij’, ‘smaakmakers’ en ‘bronnen van inspiratie’. Leidraad voor de werking van Toerisme Leiestreek is het Strategisch Beleidsplan voor Toerisme & Recreatie in de Leiestreek 2019-2025.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen