Buitenbioscoop aan het water (GRATIS)

Frankrijk > Hauts-de-France > Béthune

Buitenbioscoop aan het water (GRATIS)

Een buitenfilmsessie? Wij bieden u de vertoning van de film "Nicky Larson en Cupid's parfum" aan de waterkant in Béthune. Synopsis: niemand weerstaat de "geur van Cupido" heel lang, en de beroemde bodyguard Nicky LARSON zou de prijs kunnen betalen! In deze bewerking van de originele manga begint hij met zijn partner aan een risicovolle missie: het koste wat kost beschermen van deze beroemde geur.

(Deze activiteit is gratis en wordt gefinancierd door Lys sans Frontières in het kader van haar 20-jarig bestaan.)

Praktische informatie

Filmdetail

  • Releasedatum en duur: 2019, 1u31
  • Regisseur: Philippe LACHEAU (ook acteur)
  • Met: Élodie FONTAN, Tarek BOUDALI, Julien ARRUTI, Didier BOURDON, Audrey LAMY, Gérard JUGNOT…

Afspraak

  • vrijdag 19 augustus 2022
  • Van 21.00 uur tot 23.00 uur.
  • Bij het waterstation van Béthune (guinguette): hier

De toegang is gratis, gratis en open voor iedereen (geen registratie vereist). Vergeet niet het nodige voor uw comfort mee te nemen (klapstoel, dekbed/plaid, hoofdsteun...).

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen