Deelnemende picknick aan het water (GRATIS)

Frankrijk > Hauts-de-France > Haverskerque

Deelnemende picknick aan het water (GRATIS)

Bezwijk voor de geneugten van de Leie! Ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum nodigt de vereniging u uit voor een gezellig moment met vrienden of familie, rond een picknick begeleid door muzikaal entertainment. Breng je manden met eten, je drankjes en je tafelkleed en breng een feestelijk moment door aan de waterkant, op de site van de jachthaven van Haverskerk / St-Venant.

Praktische informatie

  • Gratis toegang, gratis en open voor iedereen!
  • Muzikaal entertainment van 12.30 uur tot 14.30 uur.
  • Picknicklocatie: zie kaart

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen