Taï chi chuan op de nautische basis (GRATIS)

Frankrijk > Hauts-de-France > Merville

Taï chi chuan op de nautische basis (GRATIS)

Binnen de nautische basis van Merville wordt u een welzijnshaakje aangeboden door middel van een tai chi chuan-sessie, een combinatie van initiatie tot qi gong en tai chi, taoïstische oefeningen en meditatie... Ontspan gedurende 1u30 voor een ontspannend haakje op deze nieuwe Mervillois riviertoerisme. (Beperkt tot maximaal 15 personen)

(Deze activiteit is gratis en wordt gefinancierd door Lys sans Frontières in het kader van haar 20-jarig bestaan.)

Een ontspanningssessie om lichaam en geest tot rust te laten komen

Door de tai chi chuan-sessie werk je aan zowel je flexibiliteit als je coördinatie om een staat van sereniteit te bereiken. Neem wat tijd voor jezelf en ontmoet je leraar die je gedurende een sessie van 1u30 zal begeleiden in het hart van een nieuwe site voor riviertoerisme: de nautische basis van Merville .

Tijdens deze welzijnssessie worden inleiding tot qi gong en tai chi chuan, taoïstische oefeningen en meditatie aangeboden. En aan het einde van dit haakje van welzijn, neem de tijd om langs de oevers van de Leie te wandelen en te genieten van de activiteiten van de nautische basis.

Data & tijden

  • zaterdag 6 augustus 2022 (16:30-18:00 uur)
  • zaterdag 27 augustus 2022 (16:30-18:00 uur)

Registraties

  • De activiteit is gratis (0€ / persoon) en beperkt tot 15 personen!
  • Inschrijven via dit formulier of direct ter plaatse (afhankelijk van beschikbare plaatsen).

Te verstrekken uitrusting (door uw zorg)

  • grondzeil,
  • water.

Locatie en toegang

  • RV op de nautische basis van Merville, rue Duhamel Liard: hier
  • Parkeren mogelijk in de parking gelegen rue Gérard Delaeter: hier

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen