Fietsgids "La Lys en roue libre"

Fietsgids "La Lys en roue libre"

Ben je gepassioneerd door fietsen en bereid je je voor om een of meer delen van de Leie freewheelend over te steken, tussen Lisbourg en Gent, van de bron tot de monding? Met deze gids van 99 pagina's met topografische kaarten kunt u uw Frans-Belgische routes plannen volgens uw interessegebieden, om tussenstops te maken en de pareltjes van het grondgebied te ontdekken langs een Véloroute zonder grenzen. Ook beschikbaar in deze versie, de route langs het kanaal van Aire naar La Bassée, d.w.z. in totaal 5 wandelingen voor alle leeftijden, voor u te plannen op zonnige dagen!

De auteur: MICHEL BONDUELLE, journalist, is een van de Franse specialisten op het gebied van nieuw fietstoerisme. Met Éditions Ouest-France publiceerde hij al een half dozijn toeristische gidsen over dit onderwerp en, in deze praktische bundel, vier andere fietsgidsen: "De volledige Loire op de fiets van Nevers naar de oceaan", "De tocht van Bourgondië op de fiets via de groene wegen", "Van de Loire tot de Gironde, op de fiets. Vrij rond de Atlantische Oceaan" en "Noord-Frankrijk op de fiets via de groene wegen".

Gratis download

Bestel uw exemplaar (alleen verzendkosten)

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen