Fietsgids "La Lys en roue libre"

Fietsgids "La Lys en roue libre"

Gebeten door de fietsmicrobe ? Zin om van de bron tot de monding, tussen Lisbourg en Gent, één of meerdere stukjes langs de Leie met de fiets te verkennen? Deze praktische gids met topografische kaarten kan u perfect helpen om uw grensoverschrijdende trip uit te stippelen. Volg uw interesses en stop waar u dit wenst om enkele unieke pareltjes langs deze grenzeloze fietsroute te ontdekken. Ook het traject langs het kanaal van Aire tot La Bassée is in eenzelfde praktische gids beschikbaar, nl. 5 vrij toegankelijke routes. Nu moet u enkel nog een datum prikken!

Informatie over de auteur : Journalist MICHEL BONDUELLE is één van de specialisten in Frankrijk wanneer het gaat om fietstoerisme. Bij de uitgeverij Éditions Ouest-France mocht hij al een zestal toeristische gidsen publiceren en ook nog eens vier andere fietsgidsen : "L'intégrale de la Loire à vélo de Nevers à l'océan", "Le tour de Bourgogne à vélo par les voies vertes", "De la Loire à la Gironde, à vélo. L'Atlantique en roue libre" en "La France du Nord à vélo par les voies vertes".

Downloaden

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen