Elektrische botenverhuur NeoLys zonder vergunning (30 min)

U hebt deze unieke fluvestre-activiteit nog niet getest in Hauts-de-France? Word een kapitein en ontdek de NeoLys, een futuristische en ongewone boot die wordt bestuurd met een joystick en zonder een vergunning! Tot je avonturen over de rivier de Leie door deze 100% elektrische bootactiviteit voor een unieke ecologische ervaring! Dit leuke en unieke toeristische product is voor iedereen toegankelijk. Ga dan naar de rivier van goud om familie en vrienden te vermaken, de tijd van een wandeling in de open lucht die u met onvergetelijke herinneringen zal achterlaten!

Vlieg een elektrische shuttle zonder vergunning

Vaar de hele zomer vanuit de verschillende rivierstops van de Golden River!

Reserveer uw plaats om met deze kleine boot met familie of vrienden te gaan rijden en op de lelie naar het zandsteen van uw verlangens te varen. (huur zonder licentie)

Binnenkort beschikbaar, het reserveringsschema van de riviertoerismegemeenten van de Leie!

Technische kenmerken van de boot

OXOON NEO, gedoopt Néolys, is een aantrekkelijke boot!

Met zijn unieke vorm, zonwering en eigentijds ontwerp, wekt dit unieke nautische vaartuig nieuwsgierigheid en interesse op vanaf het eerste gezicht. Je zult je tegoed doen aan de intuïtieve besturing van deze boot.

  • Afmetingen - motorgewicht: lengte = 2,55 m, breedte = 2,15 m, hoogte met zonnescherm = 1,45 m. De elektrische versie is een noviteit in 2018 en de NeoLys is de eerste in het grootstedelijke Frankrijk.
  • De elektromotor van 3 kW (48-V borstelloos driefasig bord met Nissan AESC-technologie lithiumbatterijen) en de geïntegreerde waterdichte oplader maken het tot een innovatieve en krachtige elektrische boot die de nieuwste technologieën van de 21e eeuw bevat.
  • Constructie: Made in France (LTS-bedrijf in Mazères-Frankrijk), het is samengesteld uit composietmaterialen (glasvezelversterkte polyesterhars - RTM-technologie). Sommige metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.
  • Gezelligheid: het ruime zitmeubel biedt plaats aan drie volwassenen naast elkaar voor een speelse vrijetijdservaring die is aangepast aan de rivier en de zee.
  • Veiligheid: deze boot heeft een grote stabiliteit. Geen uitstekend deel of propeller toegankelijk. Neolys heeft een maximumsnelheid van 7 km / h. Intuïtieve joystickbediening (met veiligheidssignalering aan de pols) biedt perfecte precisie en reactievermogen. Deze boot is gehomologeerd in categorie D voor 3 passagiers.

Opening voor huur

Neolys is beschikbaar tijdens de zomervakantie en elke middag van maandag tot zondag van 14:00 tot 18:00 uur in verschillende dorpen in de Lys-vallei.

Algemene voorwaarden

Reserveer direct uw tijdvak online (zie het tabblad "Boeking") of ter plaatse en zonder voorafgaande reservering. Voor online gemaakte reserveringen, moet u 15 minuten vóór de huurperiode aankomen.

Bij verlies van sleutel of andere uitrusting van de boot wordt € 50 in rekening gebracht.

Zwemvesten voor uw veiligheid (maten XS tot XXL). We wijzen alle verantwoordelijkheid af als u uw vest niet draagt of verwijdert.

Speciale voorwaarden

NeoLys is geschikt voor maximaal drie volwassenen (of twee volwassenen en twee kinderen) op de bank, voor een maximumgewicht van 250 kg. Het piloten is mogelijk vanaf 16 jaar oud.

In geval van slecht weer, zal de huur worden geannuleerd (mogelijkheid tot uitstel).

Ecolodge Sailly-sur-laLys

test

test

TST

test

tst

test

test

test

test

test

test

Fiefs

Avis aux amateurs de tourisme vert ! A environ 1 heure de Lille, entre Béthune et la côte d’Opale, l’écolodge « Argent » des Vertes Collines et du Ternois ...

Mont-Bernanchon

Bienvenue au cœur des Hauts-de-France ! A moins d’1 heure de Lille et à 10 minutes au nord de Béthune, l’écolodge Cassiopée, à Mont-Bernanchon, est un ...

Sailly-sur-la-Lys

Envie de vous ressourcer au cœur d’un environnement préservé au bord de l’eau, à moins de 2h30 de Paris ? Vous allez adorer l’écolodge de Sailly-sur-La-Lys ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Rouge » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

De website van Blik op de Gouden Rivier maakt gebruik van cookies om het aantal bezoekers op te volgen, om de inhoud aan te passen aan uw behoeften en om de informatie op uw voorkeur af te stemmen. Door verder op deze website te surfen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

-