Parachute springen

Vertrek vanaf het vliegveld Merville-Lestrem en ga op avontuur in de Vallée de la Lys! Met 15 minuten vlucht, 50 seconden vrije val met 200 km / u en 5 minuten onder zeil is de parachutesprong een van de luchtactiviteiten met een sterke sensatie. Open van half maart tot begin november en reserveer uw plek voor een unieke ervaring in het gezelschap van een door de staat gecertificeerde skydiving-instructeur, met duizenden tandem- en solo-sprongen op zijn naam staan.

Activiteitsperiode:

Open van half maart tot begin november, met een snelheid van 2 weekends per maand (en vrijdag / maandag volgens kalender en weersomstandigheden). Wacht 3 tot 4 uur vóór de activiteit.

Voorwaarden voor deelname:

Verplichte medische verklaring en ten minste 6 maanden voor de sprong ; het moet de vermelding " geen contra-indicatie voor parachutespringen " dragen.


Kledingaanbevelingen : jeans, sportschoenen (zonder haken), T-shirt met lange mouwen of grote trui, afhankelijk van het weer, winddicht, handschoenen.


Eet goed ; alcohol verboden vóór de sprong!


Grootte en gewicht
<1,90 m en <90 kg
Minimumleeftijd
15 jaar oud (> 40 kg)

Prijzen :

De verzekering is inbegrepen in de vermelde prijs.


Optie video-foto: 120,00 €


De sprongen kunnen worden geannuleerd met het oog op slechte weersomstandigheden en / of een onvoldoende aantal deelnemers. In deze gevallen wordt een terugbetaling van de activiteit uitgevoerd.

Lys Sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

test

Mont-Bernanchon

Bienvenue au cœur des Hauts-de-France ! A moins d’1 heure de Lille et à 10 minutes au nord de Béthune, l’écolodge Cassiopée, à Mont-Bernanchon, est un ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Rouge » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Noir » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Vert » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

De website van Blik op de Gouden Rivier maakt gebruik van cookies om het aantal bezoekers op te volgen, om de inhoud aan te passen aan uw behoeften en om de informatie op uw voorkeur af te stemmen. Door verder op deze website te surfen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

-