Parachute springen

Vertrek vanaf het vliegveld Merville-Lestrem en ga op avontuur in de Vallée de la Lys! Met 15 minuten vlucht, 50 seconden vrije val met 200 km / u en 5 minuten onder zeil is de parachutesprong een van de luchtactiviteiten met een sterke sensatie. Open van half maart tot begin november en reserveer uw plek voor een unieke ervaring in het gezelschap van een door de staat gecertificeerde skydiving-instructeur, met duizenden tandem- en solo-sprongen op zijn naam staan.

Activiteitsperiode:

Open van half maart tot begin november, met een snelheid van 2 weekends per maand (en vrijdag / maandag volgens kalender en weersomstandigheden). Wacht 3 tot 4 uur vóór de activiteit.

Voorwaarden voor deelname:

Verplichte medische verklaring en ten minste 6 maanden voor de sprong ; het moet de vermelding " geen contra-indicatie voor parachutespringen " dragen.


Kledingaanbevelingen : jeans, sportschoenen (zonder haken), T-shirt met lange mouwen of grote trui, afhankelijk van het weer, winddicht, handschoenen.


Eet goed ; alcohol verboden vóór de sprong!


Grootte en gewicht
<1,90 m en <90 kg
Minimumleeftijd
15 jaar oud (> 40 kg)

Prijzen :

De verzekering is inbegrepen in de vermelde prijs.


Optie video-foto: 120,00 €


De sprongen kunnen worden geannuleerd met het oog op slechte weersomstandigheden en / of een onvoldoende aantal deelnemers. In deze gevallen wordt een terugbetaling van de activiteit uitgevoerd.

Lys Sans Frontières

test

Sailly-sur-la-Lys

Envie de vous ressourcer au cœur d’un environnement préservé au bord de l’eau, à moins de 2h30 de Paris ? Vous allez adorer l’écolodge de Sailly-sur-La-Lys ...

Fiefs

Avis aux amateurs de tourisme vert ! A environ 1 heure de Lille, entre Béthune et la côte d’Opale, l’écolodge « Argent » des Vertes Collines et du Ternois ...

Mont-Bernanchon

Bienvenue au cœur des Hauts-de-France ! A moins d’1 heure de Lille et à 10 minutes au nord de Béthune, l’écolodge Cassiopée, à Mont-Bernanchon, est un ...

Fiefs

Avis aux amateurs de tourisme vert ! A environ 1 heure de Lille, entre Béthune et la côte d’Opale, l’écolodge « Azur » des Vertes Collines et du Ternois se ...

De website van Blik op de Gouden Rivier maakt gebruik van cookies om het aantal bezoekers op te volgen, om de inhoud aan te passen aan uw behoeften en om de informatie op uw voorkeur af te stemmen. Door verder op deze website te surfen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

-