Brouwerij Omer Vander Ghinste

België > Flandre > Courtrai

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Deze familiebrouwerij wordt al vijf generaties geleid door een 'Omer'. Hier worden zowel de bockor pils als de intens OMER, de Traditional Blond en Vanderghinste Roodbruin (een typische streekspecialiteit) gebrouwen. Op zaterdag en zondag kan je het nieuwe Visitor Center bezoeken en gratis een van de biertjes proeven in de sfeervolle taprooms of op het zomerterras.

Praktische informatie

Bezoeken aan : Brouwtorenstraat 5 - Bellegem

Tel : +32 56 23 51 71

Mail : info@omer.be

 

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen