Brouwerij Omer Vander Ghinste

België > Flandre > Courtrai

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Deze familiebrouwerij wordt al vijf generaties geleid door een 'Omer'. Hier worden zowel de bockor pils als de intens OMER, de Traditional Blond en Vanderghinste Roodbruin (een typische streekspecialiteit) gebrouwen. Op zaterdag en zondag kan je het nieuwe Visitor Center bezoeken en gratis een van de biertjes proeven in de sfeervolle taprooms of op het zomerterras.

Praktische informatie

Bezoeken aan : Brouwtorenstraat 5 - Bellegem

Tel : +32 56 23 51 71

Mail : info@omer.be

 

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen