Malmo

België > Flandre > Courtrai

Malmo

Malmo is een gezellige koffiebar met terras. Je kan er langs komen voor een lekkere espresso, een gezonde lunch of de huisgemaakte 'afternoon treats'. Daarnaast is Malmo ook een conceptstore met Scandinavisch design en Belgische producten. In de winkel komen zowel geschenken, decoratie en bloemen aan bod, gecombineerd met originele accessoires.

Informatie

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen