Malmo

België > Flandre > Courtrai

Malmo

Malmo is een gezellige koffiebar met terras. Je kan er langs komen voor een lekkere espresso, een gezonde lunch of de huisgemaakte 'afternoon treats'. Daarnaast is Malmo ook een conceptstore met Scandinavisch design en Belgische producten. In de winkel komen zowel geschenken, decoratie en bloemen aan bod, gecombineerd met originele accessoires.

Informatie

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen