Baarle 90

België > Flandre > Laethem-Saint-Martin

Baarle 90

Aan het veer van Sint-Martens-Latem kan je zowel in de zomer als in de winter genieten van de uitzonderlijke tuin en het prachtig terras van restaurant Baarle 90. Een volledige heringerichte zaak met maximale lichtinval. Chef Jérôme en zijn team verwennen je graag met hun Europese keuken, die beïnvloed wordt door hun eigen Belgische touch. Wil je na het werk of op vrijdagavond met enkele collega's en vrienden het weekend inzetten met enkele hapjes erbij? Dat kan ook in de bar met een uitgebreide lijst aan hippe en traditionele drankjes.

Informatie

Telefoon: +32 (0) 92 81 05 20

E-mail: info@baarle90.be

Website: http://baarle90.be/

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen