Brasserie Motte-Cordonnier

Frankrijk > Hauts-de-France > Armentières

Brasserie Motte-Cordonnier

De Motte-Cordonnier-brouwerij werd opgericht in 1650, in het hart van de stad Armentières, de geschiedenis gaat vandaag verder in familie, met een 10e generatie brouwers onder meer vertegenwoordigd door Henri Motte!

Deze milieuvriendelijke brouwerij heeft verschillende medailles gewonnen, zowel in Frankrijk als bij de Worlds Beer Awards. Vind onder hun creaties de Camille, een licht en fruitig wit IPA-bier op 4,5 °, de René, een bier van blonde bewaker op 6 °, maar ook een kerstbier 'Family Beer' ( amberbier – 7 ° ), dan een drievoudig bier 'la Emile' en meer recentelijk een brunette 'la 100 ans du Beffroi' en de Fernand een seizoensbier.

Meer informatie

Aanvullende informatie Vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur:
Live sale en rondleiding met proeverij elk uur ( gratis toegang ).


Adres: 
Business Hive of Armentières, Avenue de l'Europe, 59280 Armentières.

Telefoon: 
03 68 38 60 06


Website: 
https://bieresmottecordonnier.fr/

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen