Brasserie des 3 clochers

Frankrijk > Hauts-de-France > Billy-Berclau

Brasserie des 3 clochers

De brasserie des 3 Clochers, in 2017 gemaakt door Raphaël Doutreligne, ligt aan de oorsprong van de Wawarone, het bier dat je laat zingen!

Vind een aanbieding bestaande uit 7 bieren, IPA, Blond , ... er is voor elk wat wils! En voor liefhebbers van triple, geniet van een biertje dat een zilveren medaille heeft gekregen op de France Beer Challenge 2023!

Meer informatie

Openingstijden: 

Maandag t / m vrijdag 

van 9.00 tot 17.00 uur

 

Woensdag / donderdag / vrijdag van 16.30 tot 19.30 uur

Geniet van de tapkamer van de brouwerij en proef je bier rechtstreeks bij de producent!

 

Adres: 

410 Athens Street, Billy-Berclau, 62138

 

Telefoon: 

06 61 13 44 00

 

Website: 

https://brasseriedes3clochers.fr

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen