Brasserie de la Lawe

Frankrijk > Hauts-de-France > Lestrem

Brasserie de la Lawe

In 2018 startte Frédéric Desmedt met een microbrouwerij op de gezinsboerderij. De getalenteerde autodidact, waarme hij de gouden medaille won op de landbouwbeurs van Parijs 2019.

Het bier wordt verkocht in het winkeltje van de boerderij Desmedt. Het bier is uitzonderlijk en zeldzaam tegelijk: de brouwer houdt de productie kleinschalig en verdeelt het enkel via een aantal kelders en hoevewinkels in de streek.

Adres en openingstijden

Adres:

1172 Rue du Pont d'Argronsart

Couture 62136

 

Winkel open : vrijdag van 14u tot 18u.

 

Telefoon : 0617316641

 

Facebook: https://www.facebook.com/labellotte

Lys sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen