De Vlaamse Landbrouwerij

Frankrijk > Hauts-de-France > Merville

De Vlaamse Landbrouwerij

De Brasserie du Pays Flamand presenteert vier bieren op de landbouwbeurs in Parijs en de World Beer Awards: Anosteké, Wilde Leeuw, Bracine en Fière. Onder druk van het succes en om aan de stijgende vraag te voldoen, moesten de beide bedrijfsleiders een tweede productieafdeling in Merville openen. Je kan er niet alleen de installaties bezoeken en kennis maken met de vakkennis van de brouwers, maar je krijgt ook de kans om hun creaties te proeven in de gezellige 'Tap Room' naast de brouwerij.

Adres en openingstijden

Adres:

83 Route de La Gorgue

59660 Merville

 

Telefoon: 03 28 41 74 99

Openingsuren : De Merville-winkel zal open zijn op donderdag en vrijdag van 14u tot 19u met respect voor de barrièrebewegingen.

Lys sans Frontières

Al meer dan 20 jaar zet Lys sans Frontières zich in voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Vallée de la Lys. Toeristische speler in het veld, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we u uitnodigen om langs het water, te voet, per fiets, te paard of per boot te waarderen. Door de “Kaap aan de gouden rivier! » beleeft u niet alleen een unieke en originele ervaring, maar draagt u ook bij aan de verrijking en het behoud van ons erfgoed.

Onze huuraccommodaties in de buurt

De website Op weg naar de Golden River! gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, om de inhoud aan te passen aan uw zoekopdracht en om de informatie te verbeteren volgens uw voorkeuren. Leer meer

Uw cookies instellen