Verhuur van elektrische boten zonder licentie van NéoLys (30 min) 2̶5̶ €

U heeft deze unieke rivieractiviteit in Hauts-de-France nog niet getest? Word kapitein en ontdek de NéoLys, een futuristische en ongewone boot die bestuurd wordt met een joystick en zonder vaarbewijs! De avonturen langs de Leie zijn van jou dankzij deze 100% elektrische nautische activiteit voor een unieke ecologische ervaring! Dit leuke en originele toeristenproduct is voor iedereen toegankelijk. Dus ga naar de gouden rivier om plezier te hebben met familie en vrienden, de tijd voor een wandeling in de natuur die je onvergetelijke herinneringen zal bezorgen! Vaar de hele zomer vanuit verschillende riviertoeristische gemeenten!

Rijd een elektrische shuttle zonder rijbewijs

Een 100% elektrische rivierpendel!

Kom tijdens de lange vakanties afmeren aan de Leie en ontsnap aan boord van onze 100% elektrische boten . De NéoLys is een leuke boot die zonder vergunning kan worden bestuurd en die u zal verleiden met zijn vliegende schotel-look en zijn futuristische kant. Het is gemakkelijk te besturen dankzij een joystick .

Waar NéoLys te huur in de Leiestreek

Vaar de hele zomer vanaf de verschillende rivierstops op de Golden River!

Kom tijdens de lange vakanties afmeren aan de Leie en ontsnap aan boord van onze 100% elektrische boten . De NéoLys is een leuke boot die zonder vergunning kan worden bestuurd en die u zal verleiden met zijn vliegende schotel-look en zijn futuristische kant. Het is gemakkelijk te besturen dankzij een joystick .

 

De NéoLys zijn beschikbaar voor verhuur tijdens de zomervakantie en elke middag , van maandag tot zondag , van 14.00 tot 18.00 uur vanuit verschillende steden in de Leiestreek, kun je de verschillende routes komen ontdekken:

 

Van 4 tot 21 juli: Sailly-sur-la-Lys

 

Van 22 tot 30 juli: Merville

 

Van 31 juli tot 10 augustus: Beuvry

 

Van 11 tot 20 augustus: Aire-sur-la-Lys

 

Van 21 tot 30 augustus: Saint-Venant

Technische kenmerken van de boot

De OXOON NÉO, gedoopt NéoLys, is een aantrekkelijke boot!

Met zijn unieke vorm, zijn zonneklep en zijn eigentijdse ontwerp wekt deze unieke nautische boot vanaf het eerste gezicht nieuwsgierigheid en interesse. U zult genieten van de intuïtieve besturing van deze boot.

 

 • Afmetingen - gewicht - motor: lengte = 2,55 m, breedte = 2,15 m, hoogte met zonneklep = 1,45 m. De elektrische versie is nieuw voor 2018 en de NéoLys is de eerste geleverd op het Franse vasteland.
 • De 3 kW elektromotor (48 V driefasige borstelloze boord met lithiumbatterijen van Nissan AESC-technologie) en de geïntegreerde waterdichte oplader maken het een innovatieve en efficiënte elektrische boot die de nieuwste technologieën van de 21e eeuw bevat.
 • Constructie: Franse productie (LTS-bedrijf in Mazères-Frankrijk), het is samengesteld uit composietmaterialen (polyesterhars versterkt met glasvezel - RTM-technologie). Sommige metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal.
 • Gebruiksgemak: de ruime bank biedt gemakkelijk plaats aan drie volwassenen naast elkaar voor een leuke vrijetijdsbeleving aangepast aan de rivier en de zee.
 • Veiligheid: deze nautische machine heeft een grote stabiliteit. Geen uitstekend onderdeel of toegankelijke propeller. De NéoLys heeft een snelheid beperkt tot 7 km / uur. Intuïtieve joystickbediening (met veiligheidsschakelaar om de pols) biedt perfecte precisie en reactievermogen. Deze boot is goedgekeurd in categorie D voor 3 passagiers .

Reservering, voorwaarden

Boekingsvoorwaarden en algemene verkoopvoorwaarden

 • Boek uw tijdslot direct online (zie het tabblad " Reservering ") of ter plaatse en zonder voorafgaande reservering. Voor reserveringen die online zijn gemaakt, moet u 15 minuten voor de huurperiode aankomen.
 • Mogelijkheid om een reservering te annuleren en uit te stellen (afhankelijk van het beschikbaarheidsschema) tot 48 uur van tevoren.
 • In het geval van een oranje waarschuwing wordt de huur geannuleerd (mogelijkheid om uw reservering naar een latere datum uit te stellen).
 • Bij annulering van uw kant is geen restitutie mogelijk (mogelijkheid om uw reservering naar een latere datum uit te stellen).
 • De NéoLys is geschikt voor maximaal 3 volwassenen (of 2 volwassenen en 2 kinderen) op de stoel, met een maximaal gewicht van 250 kg. Piloten is mogelijk vanaf 16 jaar.
 • Reddingsvesten voorzien voor uw veiligheid (maten: baby, kind, XS tot XXL). We wijzen elke verantwoordelijkheid af als u uw vest niet draagt of verwijdert tijdens het navigeren.
 • Elk tijdslot (15 min), dat de oorspronkelijk geplande navigatietijd overschrijdt, is volledig verschuldigd.
 • In geval van verslechtering van de boot, wordt u gevraagd om uw wettelijke aansprakelijkheid uit te oefenen.
 • Bij verlies van het beslag worden hiervoor kosten in rekening gebracht: sleutel (€ 50), boothaak (€ 20), reddingsvest (€ 50 per vest), verbanddoos en waterdichte tas (€ 20).

 

Regelgeving

 • Breng tennis, sneakers of neopreen slippers mee (hakken zijn voor uw veiligheid niet toegestaan aan boord).
 • Zwemmen in de Leie of het Beuvry-kanaal is verboden.
 • Het is verboden om in contact te komen met een andere boot of met de oevers.

 

Lys Sans Frontières

Al meer dan 17 jaar werkt Lys sans Frontières voor duurzame ontwikkeling en ecotoerisme in de Leivallei. Acteur toeristisch gebied, we hebben een bevoorrechte kennis van onze grensoverschrijdende bestemming die we aanbieden om te genieten over water, te voet, per fiets, te paard of per boot. Door de « Blik op de gouden rivier ! » Je zult niet alleen een unieke en originele ervaring ervaren, maar je zult ook bijdragen aan de verbetering en het behoud van ons erfgoed.

test

Fiefs

Avis aux amateurs de tourisme vert ! A environ 1 heure de Lille, entre Béthune et la côte d’Opale, l’écolodge « Argent » des Vertes Collines et du Ternois ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Vert » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

Mont-Bernanchon

Bienvenue au cœur des Hauts-de-France ! A moins d’1 heure de Lille et à 10 minutes au nord de Béthune, l’écolodge Cassiopée, à Mont-Bernanchon, est un ...

Haverskerque

Quel joli cadre pour une excursion nature ! Au cœur des Hauts-de-France, l’écolodge « Noir » Flandre Lys est situé juste à côté du port de plaisance ...

De website van Blik op de Gouden Rivier maakt gebruik van cookies om het aantal bezoekers op te volgen, om de inhoud aan te passen aan uw behoeften en om de informatie op uw voorkeur af te stemmen. Door verder op deze website te surfen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

-